ПЕЧИВО
Безе
Telefon
Гаряча лінія: +380 939 152 795

Безе - королева столу: красиво підняте, підсушене, промазане кремом або заварним кремом або прикрашене фруктами - воно тріумфує як видатний десерт.

ОПИС ПРОДУКТУ

Безе, меренга, меренговий торт - під цими назвами ховаються різновиди різних десертів, спільним знаменником яких є безе, що складається зі збитих яєчних білків і цукру.

Безе зовсім не обов'язково має бути білим. Їх легко і швидко можна підфарбувати кількома краплями харчового барвника будь-якого кольору.

Залежно від необхідної кількості, цей продукт можна отримати, наприклад, на стаціонарному обладнанні, яке буде формувати його форму:

Зважаючи на високу продуктивність, наприклад, 500 - 1000 кг/год, ми пропонуємо промислові версії цих машин, які дозують продукт безпосередньо на конвеєрну стрічку тунельної печі. До них відносяться

Для обливання, окроплення та охолодження можна використовувати: